Прилетить раптом герцог...

15.07.2015
Прилетить раптом герцог...

Принц Вільям у свій перший робочий день.

Перший день на новій роботі — це завжди хвилююче й навіть трохи лячно. Тож можна зрозуміти почуття спадкоємця британського престолу, герцога Кембриджського Вільяма, який зізнався журналістам, що дуже нервується перед своїм першим вильотом на медичному гелікоптері. Насправді за штурвалом гвинтокрила онук королеви Єлизавети ІІ сидів уже сотні разів, адже довго навчався й має ліцензію пілота. Але річ у тім, що цього разу виліт був особливий – уперше на новому робочому місці.

Звісно, все обійшлося добре, і представник монаршої сім’ї довів, що отримав свою роботу аж ніяк не «по блату». Сам Вільям запевняє, що дуже радий приєднатися до молодої професійної команди» бази швидкої допомоги Східної Англії Air Ambulance. Власне, на роботу він мав вийти ще у квітні, але взяв відпустку за свій рахунок, щоб допомагати вагітній дружині Кетрін, яка готувалася до пологів.

Перша робоча зміна герцога-пілота розпочалася о 8-й ранку і тривала близько десяти годин. Як повідомляє британська преса, принц працюватиме майже щодня, але відпрацьовуватиме дві третини звичайної зміни. Адже й обов’язки герцога Кембриджського доведеться виконувати й надалі — відвідувати світські раути й важливі заходи, займатися благодійністю.

До речі, всю свою зарплату Вільям віддаватиме на благодійність.