Звичка помилятися

26.06.2015
Звичка помилятися

Селена Гомес.

Незважаючи на гіркі розчарування, які приносять їй романи з колегами, співачка й актриса Селена Гомес не втратила віру в кохання. І далі старанно шукає свого принца. Щоправда, чомусь лише серед музикантів — так, нібито вони рідко розбивали їй серце. Як стверджують західні таблоїди, тепер дівчина зустрічається із солістом рок-поп-гурту The Cab Александером Делеоном.

Зовсім недавно 22-річна Селена розійшлася з діджеєм Зеддом, а найвідомішим її романом, безумовно, були палкі й нервові стосунки з канадським поп-співаком Джастіном Бібером. Молоді люди зустрічалися, бурхливо сварилися, розходилися і знову возз’єднувалися разів із десять за кілька років. І торік, зрештою, обом такі «гойдалки» набридли. Пара розійшлася нібито остаточно, хоча Гомес зізнавалася, що їй було дуже важко пережити цей розрив.

Нещодавно зірку помітили в обіймах 26-річного Делеона в одному із нью-йоркських готелів. За словами очевидців, обоє мали дуже закоханий і щасливий вигляд.

Критики вважають засновника гурту The Cab Александера Делеона дуже талановитим композитором, музикантом і виконавцем. Досі він зустрічався з данською моделлю компанії «Вікторіяз сікрет» Жозефін Скрайвер.