Красуня в щасті

13.05.2015
Красуня в щасті

Софія Вергара зі своєю зіркою.

Своєї зірки на Алеї слави в Голлівуді досі не мають багато знаменитостей найпершого ешелону — скажімо, Клінт Іствуд чи Аль Пачіно. Зате менш іменитих, але не менш амбіційних власників меморіального знаку на Голлівудському бульварі не бракує. Днями до їхньої компанії долучилася й кіноактриса латиноамериканського походження Софія Вергара. Ще б пак — менш ніж за місяць у прокат виходить нова комедія за її участю «Красуні в бігах», тож зайвий піар аж ніяк не завадить. До слова, встановлення «іменної» зірки на Алеї слави нині коштує 30 тисяч доларів. Але самі знаменитості цей рахунок майже ніколи не оплачують — цим займаються їхні фан-клуби, продюсерські компанії, агенти тощо.

«Це було щось неймовірне! У мене немає слів, я можу сказати тільки «дякую», — заявила Вергара натовпу шанувальників та журналістів, які прийшли привітати її з відкриттям меморіальної зірки. Й визнала, що «не стояла б тут, якби не дивовижний серіал «Американська сімейка». І справді, якби не це «мило», завдяки якому 42-річна Софія стала справді популярною актрисою, її кар’єра навряд чи так круто пішла б угору.

Це ще не всі радісні новини, якими може похвалитися колумбійська красуня. За кілька днів до відкриття зірки на Алеї слави Софія розповіла в одному з інтерв’ю, що вони з нареченим, одним із найжаданіших холостяків Голлівуду Джо Манганьєлло, призначили дату весілля. Джо, звісно, також був присутній на відкритті зірки й не міг відірвати від коханої очей. Тож, хочеться вірити, після багатьох невдач в особистому житті, які почалися з розлучення 1993 року (від першого шлюбу з однокласником у Вергари є 22-річний син), Софії нарешті пощастило.