А Загорілося Само?

А Загорілося Само?

11 травня посеред білого дня, близько тринадцятої години, у Вінниці прозвучала серія з 5-6 вибухів. У цей час на АЗС, що розташована неподалік Старогодського мосту через річку Південний Буг, загорілося пальне, язики полум’я сягали 10 метрів у висоту.

«Хайтарма» в екзилі

«Хайтарма» в екзилі

Запальна тюркська музика, національні кримськотатарські пісні й танці, національні ігри і спокусливі запахи східної кухні у повітрі. Ні, це не Крим. У неділю кілька сотень кримських татар зібралися, щоб відзначити національне свято весни, землеробства і родючості — Хидирлез... уперше в Києві.

Надiя для Надiї

Надiя для Надiї

Свій 34-й день народження українська Жанна д’Арк, як охрестив Надію Савченко відомий письменник Андрій Курков, зустріла за межами України, у російській в’язниці. Однак це не завадило тисячам людей в усьому світі привітати її зі святом.

«Кенгуру» при параді

«Кенгуру» при параді

Жодних провокацій iз численними жертвами серед мирних мешканців в окупованому Донецьку під час святкування Дня Перемоги не відбулося. Вочевидь, свою роль відіграло оприлюднення даних вітчизняної розвідки щодо цих кривавих планів бойовиків.

Чий хрест?

Чий хрест?

У Волновасі, де кілька місяців тому під «Гради» бойовиків потрапив рейсовий автобус із мирними жителями, у приміщенні колишньої бібліотеки з’явилася громада УПЦ КП. Останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння волновасців, стала відмова місцевого священика, представника УПЦ МП, освятити пам’ятний хрест на місці загибелі людей.

Всі статті рубрики