Робота мамі не завада

07.05.2015
Робота мамі не завада

Бейонсе.

Поєднувати кар’єру з роллю дбайливої мами й дружини вдається не всім жінкам. Але приклад успішних бізнес-вумен та діячок шоу-бізнесу, які з народженням дітей і роботу не кидають, і примудряються приділяти достатньо часу сім’ї, має надихати на звершення й інших. Так, принаймні, вважають у британському журналі Working Mother («Мама, що працює»), який щороку укладає рейтинг найвпливовіших матерів. Звісно, відомі жінки, які в нього потрапляють, можуть дозволити собі найняти найкращих няньок і гувернанток для своїх дітей. Але в редакції стежать, щоб у список потрапляли саме «сумлінні» мами, які присвячують дітям максимум часу й уваги.

Рейтинг «мам-працівниць-2015» очолила співачка Бейонсе. «Ми обираємо жінок, у яких є не менше однієї дитини віком до 18 років і які наділені суспільним впливом, досягли значних успіхів у своїй галузі й демонструють високі моральні якості та здатність надихати», — пояснив головний редактор журналу. У 33-річної «супермами» та її чоловіка, репера Джея-Зі, поки що лише одна дитина — трирічна донечка Блу Айві. Але у впливовості й успіхах Бейонсе точно не відмовиш.

Окрім переможниці, до списку найкращих матерів-«кар’єристок» увійшли актриси Анджеліна Джолі, Керрі Вашингтон, Блейк Лайвлі та Джуліанна Мур, співачки Мадонна і Дженніфер Лопес, дизайнерка Вікторія Бекхем, світська левиця Кім Кардаш’ян, королева Йорданії Ранія, міністр охорони здоров’я США Сильвія Беруелл, гендиректор компанії Yahoo! Марісса Майєр, топ-менеджер «Фейсбуку» Шеріл Сандберг та інші успішні жінки.