Із курорту — на нари

Із курорту — на нари

Позавчора колегія суддів під головуванням Ігоря Пшеничного винесла вирок у справі самопроголошеного мера Бердянська Віктора Калаянова. Прес-служба прокуратури Запорізької області акцентує, що бердянська Феміда підтримала позицію силового відомства в оцінці злочинів 57-річного сепаратиста.

Кому — війна, а кому...

Кому — війна, а кому...

У селищі міського типу Літин, що на Вінниччині, працівники міліції затримали підозрюваного в серії крадіжок із машин далекобійників. Пізніше з’ясувалося, що саме цю людину розшукували правоохоронці з Івано-Франківська за низку пограбувань.

Допит iз кулаками

Допит iз кулаками

Про підозру чотирьом працівникам Придніпровського райвідділу міліції міста Черкаси заявила прокуратура Черкаської області. Слідчі прокуратури підозрюють цих «перевертнів» у вчиненні тяжких злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 146 ККУ (викрадення двох осіб за попередньою змовою групою осіб із застосуванням зброї).

Куля наздогнала вдома

Куля наздогнала вдома

Трагедія сталася в селі Миролюбівка Піщанського району. 25-річний Вадим із рушниці застрелив дружину-ровесницю Альбіну та свого тестя Анатолія. Після цього завдав собі смертельних поранень iз цієї ж зброї.

Кохана під ліжком

Кохана під ліжком

Правоохоронці Кіровоградщини арештували 33-річного чоловіка, який позбавив життя свою співмешканку і заховав її тіло в одній із кімнат. При цьому він тиждень жив у цій хаті і запевняв усіх, що його кохана подалася на заробітки.

Всі статті рубрики