Вагітна чи посоромилась?

25.02.2015
Вагітна чи посоромилась?

Камерон Діаз.

Увесь світ шоу-бізнесу третій день поспіль обговорює церемонію вручення премії «Оскар». А от голлівудська кінодіва Камерон Діаз, чию сукню зразка 2010 року стилісти визнали однією з найкращих в історії «оскарівських» церемоній, на цей раз головний вечір кінороку проігнорувала. Можливо, це ще одне підтвердження чуток про нібито вагітність актриси, які з’явилися в пресі після того, як під час святкової вечері з чоловіком на День усіх закоханих вона відмовилася від алкоголю. А може, Кем просто не хотілося псувати собі настрій кпинами колег. Адже саме вона цього року стала головною лауреаткою «анти-Оскара» — премії «Золота малина», яку вручають за «найбільш сумнівні досягнення» в галузі кіномистецтва. Найгіршою актрисою 42-річну Діаз визнали одразу за дві ролі — у фільмах «Інша жінка» та «Домашнє відео: Тільки для дорослих».

Щодо інших лауреатів антипремії, то, за цікавим збігом, компанію Діаз склав актор із прізвищем Камерон — Кірк. Йому неприємна відзнака дісталася за головну роль у стрічці «Врятувати Різдво», яку журі «анти-Оскара» назвало також «найгіршим фільмом року» з «найгіршим сценарієм». Найгіршим режисером визнали Майкла Бея за бойовик «Трансформери-4: Епоха винищення». Меган Фокс «відзначилася» як найгірша виконавиця жіночої ролі другого плану («Черепашки-мутанти»), а у відповідній чоловічій категорії «Малина» дісталася Келсі Греммеру («Трансформери-4).

А ще організатори премії цього року додали номінацію «Найкраще відновлення репутації». Переможцем став лауреат «анти-Оскара» 2003 року за фільм «Джильї» Бен Аффлек, який після того повністю реабілітувався якісною акторською грою й режисерськими роботами.