ХРОНІКА

25.02.2015

Футбол

Італійська Серія А. Заключні матчі 24-го туру. «Наполі» — «Сассуоло» — 2:0, «Кальярі» — «Інтер» — 1:2.

* * *

Іспанська прімера. Заключні матчі 24-го туру. «Леванте» — «Гранада» — 2:1.

* * *

Контрольні матчі. «Дніпро» — БІТ (Китай) — 6:1 (Матеус, Гама, Безус, Селезньов, Близниченко, Зозуля), «Металург» (Д) — «Нефтчі» (Ф, Узбекистан) — 0:0, «Металіст» — «Олександрія» — 0:2.

Бокс

Срібний призер Олімпіади-2012 в Лондоні Денис Берінчик був включений до попередньої заявки «Українських отаманів» на поточний сезон WSB, проте виходити на ринг у перших матчах турніру іменитий боксер відмовився, мотивуючи своє рішення конфліктом інтересів, що виник між його командою та керівництвом «отаманів». Проте після розгромної поразки наших боксерів від «Команди Росії» Берінчик заявив, що допоможе своїм співвітчизникам у матчі-відповіді, який відбудеться у квітні в Києві.

* * *

Наступним суперником чемпіона світу WBO в напівлегкій вазі Василя Ломаченка стане південноафриканець Сімпіве Вітьєка. Їхній поєдинок відбудеться 2 травня в Лас-Вегасі.

Баскетбол

Чемпіонат України. Суперліга. «Одеса» — «Черкаські мавпи» — 89:90.

* * *

НБА. Регулярний чемпіонат. «Фінікс» — «Бостон» — 110:115 (Лень («Ф») — 10 очок + 12 підбирань + 6 блок-шотів).

Теніс

Турнір АТР в Акапулько (Мексика, призовий фонд — 1,5 млн. доларів). Перше коло. Долгополов (Україна, 5) — Грот (Австралія) — 6:3, 4:6, 6:0.

Турнір WTA в Досі (Катар, призовий фонд — 730 тис. доларів). Фінал кваліфікації. Фліпкенс (Бельгія) — Козлова (Україна) — 6:3, 6:4.