Винні знайдені. Але не затримані

Винні знайдені. Але не затримані

Справа із розстрілом 20 лютого минулого року 39 учасників Революції гідності, схоже, вийшла на черговий виток. Раніше було встановлено, що ці вбивства здійснили бійцi так званої «чорної роти» «Беркута» під керівництвом Дмитра Садовніка.

Полювання на зайців

Полювання на зайців

Днями жителі сіл на межі Іваничівського та Горохівського районів Волині прокинулися від ревіння двигунів та несподіваних пострілів. Як з’ясувалося, невідомі на п’яти джипах влаштували на їхніх полях «полювання на зайців», ганяючись за ними фермерськими полями та розстрілюючи вуханів автоматними чергами.

Експерт по Бахусу

Експерт по Бахусу

У центрі скандалу, який сколихнув Черкаську міліцію, опинився начальник відділу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру підполковник Ігор Городничий, якого вночі затримали п’яним за кермом місцеві автомайданівці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Між небом і землею

Між небом і землею

Попри заклики світової спільноти, Росія не збирається відпускати Надію Савченко, принаймні до травня. А вона, в свою чергу, не збирається припиняти голодування. Водночас після 74 днів лише на воді стан її почав погіршуватися. Як зазначалося, українка ще 13 днів тому відмовилася від ін’єкцій глюкози та будь-якого іншого втручання.

На лінії тривоги

На лінії тривоги

Диверсанти продовжують розхитувати ситуацію в нестабільних регіонах, але останнім часом усе частіше натрапляють на протидію українських спецслужб. Так, у Маріуполі група швидкого реагування з числа співробітників спецпідрозділу МВС «Сокіл» та ДАІ зупинила машину для перевірки документів.

«Не хочу воювати відкрито»

«Не хочу воювати відкрито»

Не зважаючи на жодні домовленості, Росія продовжує «гібридну» війну з Україною на Донбасі. Не дивно, що президент РФ Володимир Путін в останньому інтерв’ю сподівається на те, що відкритої війни України та Росії не буде, адже його цілком влаштовує війна прихована.

Всі статті рубрики