Зірковий хлопчик

17.02.2015
Зірковий хлопчик

Лів Тайлер.

Відомий рокер, лідер гурту «Аеросміт» Стівен Тайлер знову став дідусем. Саме він першим повідомив пресі й прихильникам радісну новину про те, що його дочка Лів народила сина. «Коли мені сказали, що Лів народжує, я заплакав, як дитина. А потім покинув усі справи й негайно виїхав в аеропорт, щоб устигнути на найближчий рейс. Щойно приземлився, одразу зателефонував дочці Мії, яка була поряд із сестрою. Вона щохвилини «вела репортаж»: ось-ось, маля вже на підході, поспішай! Я встиг буквально за кілька хвилин до того, як мій другий онук з’явився на світ», — написав щасливий музикант у своєму «Фейсбуці», додавши фото разом з обома своїми донями.

Попри те, що вагітність 37-річної зірки «Володаря перснів» Лів Тайлер не була таємницею, її перейми для всіх стали несподіванкою. Адже до «планових» пологів залишалося ще шість тижнів. Попри це, як запевнив представник кінозірки, немовля цілком здорове, вони з мамою обоє почуваються добре. Але на всякий випадок іще певний час проведуть у лікарні.

Батько новонародженого — футбольний агент Дейв Гарднер. Їх із Лів рік тому познайомила спільна подруга, топ-модель Кейт Мосс. Раніше Тайлер була одружена з музикантом Ройстоном Ленгдоном, від якого має 10-річного сина Майло, але шлюб розпався шість років тому. У Гарднера також є старший син від попередніх стосунків — 7-річний Грей.