Останній шанс?

Останній шанс?

Міністри закордонних справ країн-членів ЄС після дискусії у Брюсселі у понеділок змогли ухвалити новий пакет санкцій проти Росії та донецьких сепаратистів, повідомляє «Німецька хвиля». Але запровадження їх у дію вирішили відкласти на тиждень, до 16 лютого, — аби дати Росії шанс виправитися на сьогоднішній зустрічі «нормандської четвірки» у Мінську.

Що ж скаже Путін?

Що ж скаже Путін?

Зустріч канцлера ФРН Ангели Меркель та президента США Барака Обами у Вашингтоні, як і очікувалося, не дала офіційної відповіді на питання щодо постачання Штатами зброї Україні. Судячи з промов учасників рандеву по його завершенні ввечері понеділка, все залежатиме від результату сьогоднішніх переговорів у Мінську.

Не дочекаєтесь!

Не дочекаєтесь!

Віце-канцлер та міністр економіки Німеччини Зігмар Габріель виключив можливість задоволення грецьких претензій до його країни про воєнні репарації. Він заявив, що це питання є закритим iз правової точки зору.

Цар у Країні фараонів

Цар у Країні фараонів

Поки Захід розмірковує над можливостями врегулювання конфлікту на Донбасі, його ініціатор Володимир Путін шукає союзників в інших частинах світу. Позавчора президент Росії вирушив із дводенним візитом до Єгипту. Це його перший закордонний вояж цього року і перший візит глави Російської Федерації до Країни фараонів за останні 10 років.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики