Сьомий щасливий

11.02.2015
Сьомий щасливий

Дружна сім’я Джолі-Пітт.

Чутки про те, що багатодітна сім’я Анджеліни Джолі та Бреда Пітта ось-ось поповниться ще одним малюком, ходять уже давно. Майже щоразу, коли Енджі, яка є послом доброї волі ООН у справах біженців, відвідувала черговий табір вимушених переселенців або сиротинець, таблоїди «приписували» їй плани щодо нового всиновлення. І, схоже, нарешті не помилилися. Як запевняють «обізнані джерела», голлівудське подружжя взяло до своєї сім’ї дворічного хлопчика на ім’я Муса з притулку в Туреччині.

За даними американських ЗМІ, малюк підкорив Анджеліну під час їхньої першої зустрічі в таборі для біженців. Коли перекладач розповідав актрисі про поневіряння його мешканців, актриса не змогла втримати сльози. Тоді Муса підійшов до неї й обійняв. Усі почали усміхатися, а зворушена Енджі збагнула, що ось він і є — її новий син.

Щоправда, самі Джоліпітти появу нового члена в сім’ї поки що не коментують. Нагадаємо, у 39-річної Анджеліни та 51-річного Бреда досі було шестеро дітей: троє біологічних — 6-річні близнюки Вів’єн та Нокс і 8-річна Шайло Нувель, яка воліє, щоб її називали Джоном, а також троє всиновлених — 9-річна Захара, 11-річний Пакс і 13-річний Меддокс.

Таку багатодітну родину треба годувати, тож Пітт, який раніше обіцяв після 50-річчя вийти на пенсію, вирішив поки що не завершувати кар’єру. Судячи з усього, останнім часом акторові до вподоби фільми про Другу світову війну. Після успіху минулорічної воєнної драми «Лють» Бред дав згоду на участь у фільмі Роберта Земекіса на ту саму тему, який продюсери змальовують як «романтичний трилер».