У чистому тiлi — бойовий дух

У чистому тiлi — бойовий дух

Багато бійців, які воюють на передовій, нарікають, що однією з головних побутових незручностей польових умов є відсутність можливості помитися: на морозі обливатися не надто зручно, та й після таких процедур неважко підхопити застуду. Щоб компенсувати це, Київська академія водного транспорту вирішила обладнати мобільну лазню і відправити її на передову.

Кривий Ріг майданить

Кривий Ріг майданить

У Кривому Розі — знову революція. Близько тисячі жителів міста зібралися в середу зранку перед будівлею мерії, де мала відбутися чергова сесія міськради, щоб почути від депутатів відповіді на запитання, які їх вкрай непокоїли: розподіл місцевого бюджету, побоювання повторення ситуації, що склалася в Маріуполі.

Подвиг курсантів

Подвиг курсантів

29 січня в Україні відзначається День пам’яті Героїв Крут. Саме в цей день 97 років тому на Чернігівщині біля залізничної станції Крути відбувся бій 3000-ї більшовицької армії Муравйова та в рази меншої армії УНР — до 600 вояків. Серед тих, хто вийшов захищати Київ від ворога, були й зовсім хлопчаки — курсанти Першої української юнацької школи ім. Б. Хмельницького.

Стукайте — і відкриють?

Стукайте — і відкриють?

Доки державні структури розробляють плани, як протистояти російській пропаганді, свiй внесок в інформаційну війну вирішили зробити й українські студенти. Вони оприлюднили відеозвернення до російських однолітків із закликом не вірити ЗМІ і перевіряти інформацію. «Перевіряйте те, що чуєте. Сумнівайтесь у тому, що бачите!» — йдеться у зверненні української молоді.

Битий ведмідь

Битий ведмідь

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Деескалація конфлікту на Донбасі має передбачати відведення військ і техніки від лінії розмежування, яка закріплена Мінським меморандумом від 19 вересня 2014 року. На цьому зійшлися лідери України, Німеччини та Франції — Петро Порошенко, Ангела Меркель і Франсуа Олланд під час телефонної розмови.

Війна і гроші

Війна і гроші

Відтепер участь у бойових діях на сході України стане заняттям не лише почесним, а й прибутковим. Кабінет Міністрів за поданням Міноборони прийняв постанову про матеріальне стимулювання учасників бойових дій, збільшивши матеріальне забезпечення військовослужбовців та встановивши доплати за знищені матеріальні ресурси ворога.

Всі статті рубрики