Зіркове благословення

29.01.2015
Зіркове благословення

«Селфі» Слая з фанатами.

Чого тільки не вигадають деякі чоловіки, аби не одружуватися. Один британець, скажімо, заявив своїй коханій, що візьме її заміж лише тоді, якщо освідчитися йому допоможе Сильвестр Сталлоне. Та якщо хлопець сподівався таким чином уникнути пут Гіменея, до дуже помилився.

25 січня зірка фільмів «Рембо» та «Роккі» приїхав на творчу зустріч зі своїми шанувальниками до міста Шеффілд, що в Англії. Там-то до 68-річного актора і звернулася дівчина, якій уже набридло чекати, доки бойфренд їй освідчиться. Сталлоне радо погодився допомогти й запросив парочку на сцену, «благословивши» їхній шлюб. Тож нерішучому хлопцю нічого не залишилося, як стати на одне коліно й попросити подружку стати його дружиною.

Це вже не вперше Слай робить сюрпризи своїм фанатам. Днями він несподівано підійшов до трьох хлопців, які фотографувалися на сходах Художнього музею Філадельфії. Саме там було відзнято знамениту сцену тренування Роккі з однойменного фільму, коли боксер разом зі своїм собакою бігав сходами вгору-вниз. Юнаки робили «селфі» й були просто ошелешені, коли в об’єктиві раптом з’явилося обличчя задоволеного ефектом Сталлоне.