Троє за одним столом, не рахуючи газу

Троє за одним столом, не рахуючи газу

Поки в Україні тривали переговори щодо створення коаліції, у Брюсселі обговорювали не менш нагальне і для нашої, й для сусідніх держав питання — про відновлення постачання російського газу. Посередникам у переговорах між Києвом та Москвою виступає Євросоюз, який зацікавлений у тому, щоб сторони конфлікту знайшли консенсус.

Дорогий «Сарай»

Дорогий «Сарай»

Не лише колишні українські та чинні російські можновладці «грішать» розкішними резиденціями, які влітають у копієчку державному бюджету. Інша річ, що в інших країнах таке марнотратство є хоч і невиправданим, та принаймні не злочинним, адже палаци залишаються в державній власності (на відміну від нашого «Межигір’я», яке Віктор Янукович будував винятково для себе й «Сім’ї»).

Щоб не їздили до ворога

Щоб не їздили до ворога

Голова російської Держдуми Сергій Наришкін наказав усім депутатам законодавчого органу до 31 листопада здати свої дипломатичні паспорти. «За умов погіршення відносин із Заходом та запровадження санкцій iз боку США, Євросоюзу і Японії, порушення та зловживання дипломатичними паспортами з боку депутатів Думи можуть викликати непередбачувані наслідки», — заявив спікер.

Всі статті рубрики