У лісі з мерцями

23.10.2014
У лісі з мерцями

Наталі Дормер.

Шанувальники талановитої британської актриси Наталі Дормер незабаром зможуть побачити зірку серіалів «Тюдори» та «Гра престолів» у новому проекті. Як повідомляє сайт «Кінопоіск», Наталі підписала контракт на зйомки у містичному трилері «Ліс» за ідеєю Девіда С. Гойєра (сценариста фільмів «Темне місто» і «Бетмен: Початок»).

Дія фільму розгортається у лісі Аокігахара біля підніжжя священної гори Фудзі на японському острові Хонсю. Головна героїня — американка Сара, яку зіграє 32-річна Дормер, — приїздить туди на пошуки своєї сестри-близнючки, що загадково зникла. Як у страшних казках, Сару попереджають, щоб у жодному разі не сходила зі стежки. Але їй доведеться це зробити, щоб стати на прю з душами мерців, які живуть у таємничому лісі...

До слова, у Аокігахари справді «містична» слава, хоч це й популярний серед туристів національний парк. Цей ліс, до всього, посідає друге місце у світі за кількістю самогубств (після мосту Золоті Ворота у Сан-Франциско).

Прем’єру фільму заплановано на січень 2016 року. Але Наталі на широкому екрані можна побачити раніше — у фільмі «Голодні ігри: Сойка-пересмішниця. Частина І», який виходить в український прокат 20 листопада.