«Киця» на сцені

01.10.2014
«Киця» на сцені

Ніколь Шерзінгер.

Американська співачка Ніколь Шерзінгер, чиє ім’я асоціюється насамперед із жіночою групою «Пуссікет доллз» («Киці-лялечки»), вирішила розвинути «котячу» тему в своїй кар’єрі. Як повідомляє британська газета «Телеграф», 36-річна вокалістка, яка регулярно потрапляє в рейтинги найсексуальніших жінок світу, виконає роль Грізабелли у новій версії знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера «Кицьки», що йтиме в лондонському театрі «Палладіум». Прем’єру вистави заплановано на грудень.

«Я виросла, слухаючи надзвичайну музику Ендрю, і завжди мріяла з ним попрацювати», — зізнається Ніколь Прасков’я Еліколані Вальєнта (таким незвичним ім’ям дівчинку свого часу назвали російсько-гавайсько-філіппінські бабусі й дідусі).

Мюзикл «Кицьки» заснований на збірці дитячих віршів Томаса Еліота «Популярна наука про котів, написана старим опосумом». Прем’єра вистави відбулася у Лондоні в травні 1981 року, і впродовж понад 20 років ця постановка з величезним успіхом ішла як у столиці Великої Британії, так і на Бродвеї у Нью-Йорку. Тепер п’єса, пісні з якої незмінно користуються популярністю серед учасників різних вокальних шоу та конкурсів у багатьох країнах світу, отримає нове життя.

Щодо Ніколь Шерзінгер, то для неї роль гламурної кицьки, яка «скотилася» до вигнаниці з котячого «вищого світу», стане дебютом на театральній сцені. Хоча в кіно співачка вже з’являлася — зокрема, знялася у фільмі «Люди в чорному-3», а також у кількох серіалах.