На старт, увага — марш!

На старт, увага — марш!

Проросійський марш, який планувався в Одесі вихідними, так і не відбувся. На заваді стали представники місцевого Автомайдану і повна відсутність в учасників мітингу розуміння мети зібрання.

У кожного — своя правда

У кожного — своя правда

Інцидент стався позавчора у Кривому Розі біля Будинку офіцерів, розташованого неподалік місця дислокації 17-ї танкової бригади. Причому у вкрай непідходящий момент. Саме мала відбутися зустріч командира сектору «Б» генерала Руслана Хомчака з особовим складом 40-го батальйону територіальної оборони «Кривбас».

Не оминув лихо

Не оминув лихо

Загиблих поховали в мусульманському секторі сімферопольського кладовища «Абдал». Минулої неділі, приблизно о 3.30, автомобiль «Жигулі», яким кермував 34-річний Ібраїль Ескандеров, провалився у восьмиметрове урвище на об’їзній дорозі між селами Дубки і Мирне, що з’єднує автраси Сімферополь—Євпаторія і Сімферополь—Миколаївка.

Шукати і знайти

Шукати і знайти

У Тернополі відбулося офіційне відкриття Всеукраїнського центру пошуку полонених, загиблих і зниклих безвісти воїнів АТО, засновницею якого стала радниця голови Тернопільської облдержадміністрації Алла Борисенко (волонтерське псевдо «Чонгар»).

Люди зникають опiвднi

Люди зникають опiвднi

Сам інцидент стався ще минулої неділі у мікрорайонi райцентру Білогірськ Сари-Су. Біля придорожньої крамниці «Киисте» різко пригальмував, як стверджують очевидці, мікробус Volkswagen Transporter (запам’ятали навіть номери) синього кольору, звідки вискочили люди у камуфляжі .

Кривавий мир

Кривавий мир

У РНБО зазначають, що учора терористи посилили обстріли житлових кварталів Донбасу. «Зранку кілька десятків обстрілів було в самому Донецьку, постраждали будинки в п’яти районах міста. Навіть у той дім, де я виріс, влучив снаряд», — каже речник РНБО Андрій Лисенко.

Момент iстини

Момент iстини

Здається, російське слідство не планує визнавати Григорія Мустанга винним у фарбуванні зірки. Принаймні цапами-вiдбувайлами стали шестеро людей, котрих притягують до кримiнальної відповідальності за те, до чого вони не мають жодного стосунку, впевнений руфер.

Всі статті рубрики