ДоТИСКують силою

ДоТИСКують силою

Напередодні місцеві судові пристави-виконавці принесли до благодійного «Фонду «Крим», на балансі якого перебуває будівля Меджлісу, а також інша нерухомість у кримській столиці, безапеляційне рішення Центрального райсуду Сімферополя про виселення його із приміщень.

Закатали в асфальт

Закатали в асфальт

Якщо постійні скарги і прохання не проймають чиновників, то, можливо, допоможе публічна ганьба. Очевидно, саме цим принципом керувалися одеські художники, коли організовували свій перформанс. Днями двоє одеситів Ярослав Берендаков та Святослав Лаврусенко перетворили одну з вуличних ям на портрет начальника управління дорожнього господарства Одеської міської ради Андрія Шмагая.

Футболка «Динамо» йому наснилася

Футболка «Динамо» йому наснилася

Сьогодні на динамівському стадіоні футбольні фани прощатимуться зі своїм кумиром, колишнім півзахисником київського «Динамо» і національної збірної України з футболу Андрієм Гусиним. Як писала вчора «УМ», Андрій трагічно загинув, розбившись на мотоциклі, під час заїзду на автодромі «Чайка».

Рейдерське захоплення... військового підрозділу

Рейдерське захоплення... військового підрозділу

У вчорашньому номері «України молодої» ми повідомляли про нечувану ситуацію, пов’язану з батальйоном «Полтавщина», у який рішенням очільника МВС командиром було призначено колишнього держслужбовця. Мало того — йому ще й присвоїли звання майора міліції. Що, природно, викликало обурення у бійців підрозділу. Сьогодні наш власкор із Дніпропетровська повідомляє про схожий випадок. Тенденція, одначе...

Хвалькуватий агресор

Хвалькуватий агресор

Ні мінські домовленості, ні скандальні закони 16 вересня не вгамовують Кремль: Росія й надалі робить усе можливе для ескалації збройного конфлікту в Україні та задля підвищення напруги в ЄС. Європейська преса пише, що в розмові з Президентом України Петром Порошенком Президент РФ нібито хвалькувато заявив, що якби він захотів, то протягом двох днів увів би війська не лише в Київ, а й у Ригу, Вільнюс, Таллінн, Варшаву та Бухарест!

Всі статті рубрики