Знову не той...

02.09.2014
Знову не той...

Брітні Спірз і Девід Лукадо.

Якщо Джолі з Піттом порадували прихильників несподіваним весіллям, то Брітні Спірз, навпаки, своїх шанувальників засмутила. От уже кілька місяців вони чекають офіційного повідомлення про дату весілля Бріт із Девідом Лукадо, які нібито заручилися ще в січні. Тоді 32-річна поп-зірка не шкодувала компліментів на адресу коханого: «Він такий пристрасний, сексуальний, дотепний... Та що там казати — я просто кохаю його!» — зізнавалася Брітні в інтерв’ю.

Але з коханням співачці, схоже, знову не пощастило. Днями Спірз написала у своєму «Твіттері», що знову веде «самотнє життя». Журналісти вивідали, що причиною розриву з Девідом стала його невірність: хлопця засікли в обіймах з іншою. Сам він дуже кається й намагається зустрітися з Брітні, аби все їй пояснити. Але оточення зірки на чолі з її батьком усіляко оберігає її від спілкування зі зрадником. Та дівчина й сама, схоже, не хоче з ним бачитися.

Якщо вони так і не помиряться, це будуть уже другі нещасливі заручини в житті колишньої поп-принцеси — у 2013-му вона розірвала стосунки з Джейсом Тревіком, із яким була заручена два роки. Схоже, після нещасливого шлюбу з танцівником Кевіном Федерлайном (вони розлучилися у 2007-му), від якого співачка народила двох синів, в особистому житті їй патологічно не щастить.