Коли стріляють гармати, зорі не мовчать

25.07.2014
Моя співрозмовниця Ярослава Сидоренко розглядає астрологію як сукупність фізико-математичних правил, що реалізуються у біохімічному середовищі. Головний ефект, який повинен враховувати фахівець-астролог — ефект резонансу. «Я — не фахівець, — одразу наголосила вона. — У мене інший фах і дипломи з інших спеціальностей. Просто більше двадцяти років навчаюся і аналізую результати власної практики. Зорі не брешуть. Збрехати чи помилитися у трактуванні можуть люди. В будь-якій професії зустрічаються і віддані своєму таланту, і маніпулятори чи невігласи з дипломом... Але всім варто розуміти деякі об’єктивні астрологічні закономірності. Головна: незнання закону не звільняє од відповідальності. Небесна канцелярія дає нам тільки шанси і можливості. Працювати з тим, що отримав, чи нескінченно чекати месію або кращої долі — особистий вільний вибір.

— А як закони астрології діють на рівні держави, суспільства?

— Так само, як і на особистому. Держава і суспільство, колектив, нація, мешканці певного села, міста, будинку або враховують об’єктивні обставини — і діють відповідно, або намагаються гнути свою лінію, незважаючи ні на небесні, ні на цілком земні знаки. Результат отримують відповідний. Тільки на особистому рівні акцентовані планети ближчі до Землі, а на суспільному зростає вплив планет поколінь. Є певні невідворотні етапи, уроки... Як обов’язкова програма. Є й довільна програма, коли ми отримуємо більше свободи дії.

— Війна в Україні — наскільки це обов’язково, невідворотно?

— Ми вже втягнуті у конфлікт. Тепер можна тільки проаналізувати його минулі ключові етапи й оцінити, в яких умовах він розвиватиметься найближчим часом. 26 липня планета Марс, показники якої пріоритетні при розгляді військових подій, переходить у зодіакальний знак Скорпіон. Це означає: дипломатичні переговори і домовленості, на яких досі (Марс у Терезах) базувалося вирішення силових питань, втратять актуальність. Контрольною стане теза: «Хто сильніший, той і має рацію». Це не добре і не погано. Просто коли ми хочемо в цей період перемог, рухатися далі треба безкомпромісно і забути про сентименти. Скорпіон в астрології вважається знаком смерті або знаком нового народження через смерть. Його символ — Фенікс, котрий спалює себе, щоб народитися оновленим. У такому стані нам доведеться перебувати ще цілих три місяці, до третьої декади жовтня, коли почнуться реальні об’єднавчі процеси.

— Чи можна таким чином вирахувати місця, де в Україні слід очікувати активізації військових дій?

— З точки зору астрогеографіїв найближчі місяці — це території з потенційно підвищеною небезпекою сейсмічної активності поблизу моря. Під впливом Скорпіона в Україні перебувають Крим, Херсонщина і Запоріжжя. Хортиця зокрема. Вплив Скорпіона відчувається в мусульманських релігіях. Думаю, зовсім не випадково саме чеченські підрозділи послані в Крим і на південний схід України. Це щоб перекрити можливі заворушення кримських татар подібними джерелами енергії. Психологія воїна-смертника також підживлюється таким положенням Марсу. Тому «деенерівські» натяки на війну камікадзе цілком зрозумілі. Ефективна протидія, смію припустити, можлива вже не стільки через постійно діючі фронтові сили чи внутрішні війська. На перші ролі вийдуть спецпідрозділи з підвищеною функцією секретності. Якщо вони у нас сильні, Україна зможе заблокувати будь-які лобові танкові атаки.

— Чи можна Україні розраховувати на міжнародну підтримку у конфлікті з РФ?

— Розраховувати завжди треба тільки на себе. В найближчій перспективі, коли Селена (Білий місяць, його співвідносять iз допомогою світлих небесних сил) увійшла в знак Козерога, найрозумнішим було б сконцентруватися на державотворенні. Сучасна Україна, 24.08.1991 р.н, народжена в сонячному знаку Діви. Селена теж перебувала в цей день у Діві. Це свідчить, що конструктивну, світлу роль у зміцненні держави відіграватимуть не еліти, не керівники, а виконавці, виробничники. З Дівою пов’язані також медицина, наука, прикладні, інженерні професії. Водночас Ліліт (Чорний місяць, невдачі, брехня, руйнівні сили) перебувала в знаку Козерога. Козеріг — знак державної влади, керівника, чіткої системної вертикалі. В результаті ми отримали державу, яку системно руйнує її керівництво. Навіть коли цього не хоче. Або ж народ і світ загалом завжди сприйматиме кого б то не було при владі в цій державі, як підлого шкідника, самодура і негідника. Найближчі півроку — шанс ефективно скоригувати таку програму. Якщо вдасться переформатувати нашу державу до кінця січня (наприклад, надавши особливий статус Кримсько-Татарській автономії), ми знайдемо не тільки міжнародну підтримку. Ми забезпечимо цій державі головне — самоповагу. І війна псевдоеліт за право вилізти на найвищий щабель у курятнику припиниться сама собою.