Друга сутність «Аватара»

25.07.2014
Друга сутність «Аватара»

Зої Салдана.

Зірка блокбастера «Аватар» Зої Салдана, яка нещодавно знялася у телефільмі за мотивами відомого трилера «Дитина Розмарі», готується відчути щастя материнства і в реальному житті. Чутки про вагітність 36-річної актриси вже кілька тижнів циркулюють західними таблоїдами, але тільки тепер знайшли офіційне підтвердження.

Жодних подробиць, окрім того, що Зої з чоловіком, художником і режисером Марко Перего, невдовзі стануть батьками, речник зірки не повідомив. Але журналісти вивідали, що Салдана перебуває на третьому місяці. На нещодавній прем’єрі фільму «Вартові Галактики» за її участі актриса була в приталеній сукні, але «цікавого стану» було майже не помітно.

Заміж за 35-річного Перего Салдана вийшла рік тому, але журналісти про це дізналися аж через кілька місяців. Своє особисте життя актриса воліє не афішувати. Єдине, чого Зої не приховує від журналістів, — любов до дітей і прагнення мати велику родину. «Мені подобається гамір, я люблю, коли в домі багато малюків. І мені дуже легко налагоджувати контакт із дітьми, адже я сама досі почуваюся тінейджеркою», — зізналася Салдана в одному з нещодавніх інтерв’ю.

Нагадаємо, продовження фантастичного фільму «Аватар», який став найкасовішим в історії кінематографа, вийде на екрани наприкінці 2016-го, 2017-го і 2018-го років. У всіх трьох серіях Зої зіграє роль подруги головного героя, блакитну інопланетянку Нейтірі.