Не все те «золото», що... пігулка

Не все те «золото», що... пігулка

Зазвичай недуги ми звикли бороти з допомогою ліків. Але не завжди пігулки та ін’єкції є панацеєю. Часто прості — несподівані — способи вирішують проблему значно ефективніше, ніж «дива фармакології». І головне — без побічних ефектів...

Смак гіркий — судинам добре

Смак гіркий — судинам добре

Людям, які страждають захворюваннями периферійних судин, дуже корисно мати в раціоні гіркий шоколад. Такого висновку дійшли американські кардіологи, опублікувавши дані спеціальних досліджень на сторінках журналу Американської кардіологічної асоціації. Хворі судини кінцівок, як правило, різко звужені, а це значно ускладнює надходження до них крові.

Подушка не винна...

Подушка не винна...

Ця проблема знайома багатьом: прокинувся зранку — а ніби й не спав. Тобто зовнішній вигляд «ніякий»: обличчя «пом’яте», під очима — «мішки». А причина цьому — як з’ясували фахівці — застій рідини, який є результатом поганого сну. Лікар Шерифф Ібрагім з медичного центру університету Рочестера (Велика Британія) пояснює це так: шкіра повік особливо тонка, тож зміни в рівні вологи відображаються у цих зонах дуже виразно.

Всі статті рубрики