Помста за патріотизм

Помста за патріотизм

У Ялтинській школі, де на шкільній лінійці випускники заспівали Гімн України замість російського «Слався, отєчєство», почалися репресії. Буквально наступного дня почалися звільнення вчителів бунтівного класу, а від учнів адміністрація вимагає письмових пояснень.

Мега-шашлик

Мега-шашлик

Третій гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда», який проходитиме цього тижня в Тернополі й припаде на популярнi в народі Зеленi свята, обіцяє надзвичайно цікаву і насичену програму. Тим паче що в цей час працюватиме i традиційна Західноукраїнська туристична виставка, на якій «файне місто» прагне заявити про себе з найкращого боку.

З чого починається дружба?

З чого починається дружба?

Учора у Львові було гамірно від щирого дитячого сміху. У рамках традиційного польсько-українського Дня дитини 800 діток зi Львівського консульського округу, ще 100 вихованців львівських інтернатів та дитячих будинків побували на спектаклі польського композитора Богдана Павловського «Білосніжка та семеро гномів» у виконанні артистів Львівського театру опери та балету. Подробиці на http://www.floretti.com.ua.

Подумай про дітей

Подумай про дітей

Днями невідомі побили депутата Ірпінської міськради Марину Власюк. 32-річній жінці без зайвих сентиментів дебелі чоловіки кілька разів поцілили кулаками просто в обличчя. І це тодi, як у салоні її авто спала десятимісячна донька!

Кляп для інакомислячих

Кляп для інакомислячих

Відучора дві популярні донецькі газети — «Донбас» та «Вечірній Донецьк» — тимчасово припинили свій вихід, а редакційні колективи було відправлено у безоплатну відпустку. Таке рішення головний редактор «Донбасу» Олександр Бриж пояснив тим, що лідери самопроголошеної Донецької народної республіки настійливо вимагали від нього зміни редакційної політики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На «Азов»

На «Азов»

Учора в Києві 50 добровольців, що вступили до лав батальйону «Азов», склали урочисту присягу. Перед цим вони кілька місяців проходили вишкiл у тренувальному таборі під Києвом, а тепер вирушили до Маріуполя на службу до батальйону.

Донбас потребує воєнного стану

Донбас потребує воєнного стану

«Силами АТО за попередню добу вдалося відбити атаку на гарнізон прикордонників під Луганськом, знищити табір бойовиків під Сіверодонецьком та розпочати звільнення північних районів Донецька. Дії сил антитерору достатньо успішні», — ледь не переможно заявив учора нардепам Голова ВР Олександр Турчинов.

Всі статті рубрики