Нервова правда

30.04.2014
Нервова правда

Торі Спеллінг.

Намагання зберегти шлюб зі зрадливим чоловіком даються зірці серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» Торі Спеллінг нелегко. Як повідомляють американські таблоїди, 40-річну зірку госпіталізували з нервовим зривом. Торі провела на лікарняному ліжку шість днів і вже виписалася. Минулої суботи її забрав із клініки чоловік, музичний продюсер Дін Макдермотт.

Про те, що 48-річний батько їхніх чотирьох дітей зрадив її з молодою фанаткою, Спеллінг дізналася в грудні минулого року — разом з усім світом, адже задоволена дівчина виклала всі подробиці «спілкування» з Діном пресі. Зрадник свою провину не заперечував і дуже каявся. Тож заради 6-річного Лайама, 5-річної Стелли, 3-річної Хетті та півторарічного Фінна Торі вирішила дати йому другий шанс. Тим паче що одне розлучення в її біографії вже було, і повторювати той досвід актрисі не хотілося.

Макдермотт, до його честі, щиро намагається стати на шлях виправлення. Він пройшов курс лікування від сексуальної залежності і на вимогу дружини погодився знятися в сімейному реаліті-шоу «Правдива Торі». У шестисерійному проекті подружжю довелося викласти всі свої таємниці і на очах у мільйонів телеглядачів по-новій учитися довіряти одне одному. Зокрема, Спеллінг визнала, що надто рідко займається з чоловіком сексом...

Мабуть, не дивно, що зрештою жінка загриміла в лікарню. Але це випробування стало для Діна зайвою нагодою довести свою відданість: як запевняє медперсонал, він цілі дні проводив із дружиною і виконував усі її забаганки.