Диктаторська підтримка

Диктаторська підтримка

Попри обурення Кремля, який надалі агресивно переконує світ у тому, що вторгнення російських військових у Крим — масова галюцинація, міжнародна спільнота з кожним днем активніше підтримує в цьому конфлікті Україну.

Війна майданів

Війна майданів

Тарас Шевченко у день свого ювілею «зібрав» найбільший харківський Євромайдан. За підрахунками очевидців, привітати Кобзаря, а заодно сказати «Ні» війні та Путіну зібралося майже 10 тисяч людей. Офіційного запрошення містянам влада не посилала. Люди відгукнулися на численні запрошення активістів, поширені у соціальних мережах.

На Східному «фронті» без змін

На Східному «фронті» без змін

Ці дні на Донбасі відзначилися боротьбою з сепаратизмом. Найвищого градусу вона досягла 9 березня. 200–річчя Кобзаря покликало на вулиці Донецька активістів, які зібралися бiля пам’ятника Шевченку і закликали до об’єднання України. Мітинг за єднання на Соборній площі їм провести не вдалося, оскільки їх попередили про наближення агресивних людей iз російськими прапорами і гаслами.

Сепаратистів — під арешт

Сепаратистів — під арешт

Влада перейшла до наступальних дій у протистоянні з сепаратистами. Щоправда, поки що цей наступ стосується лише одіозних персон східної України. «Тим самим ми посилаємо чіткий сигнал й іншим маріонеткам Кремля, — зазначає на правах анонімності джерело «УМ» в одній з вітчизняних спецслужб.

Про мишей і людей

Про мишей і людей

Уже майже тиждень кілька сіл, що входять до Чонгарської сільради, опинилися фактично в прикордонній зоні. Найбільше потерпає село Чонгар, через яке проходить одна з двох автотрас, що поєднують півострів iз материковою Україною.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Дух у нас незламний, настрій хороший»

«Дух у нас незламний, настрій хороший»

«Бліцкригу» не вийшло — і через десять днів після початку російської інтервенції Україна зберігає військову присутність у Криму. Кремлівських зверхників чи не найбільше в сьогоднішньому Криму дратує якраз присутність українських Збройних сил.

Путінський торг

Путінський торг

Кримські татари — чи не найбільший камінь спотикання в агресивних планах Москви щодо Криму. Водночас Володимир Путін зробив хід конем і запросив на переговори до «білокам’яної» народного депутата від «Батьківщини» Мустафу Джемілєва, в минулому — багаторічного голову Меджлісу кримськотатарського народу.

Без татар, без глузду, зате з «фінами»?

Без татар, без глузду, зате з «фінами»?

«16 березня ми обираємо…»: Кримський півострів у червоно–чорних кольорах, заґратований, зі свастикою — або ж у складі Росії, світлий, під триколором. Так виглядає один із білбордів, що останніми днями у великій кількості з’явилися в автономії.

«Здесь вам не Майдан, здесь Россия»

«Здесь вам не Майдан, здесь Россия»

Дві групи українських журналістів, які в суботу намагалися потрапити до Криму з боку Херсонської області, були затримані невідомими у військовій формі. Серед них були активістки Автомайдану Катерина Бутко та Олександра Рязанцева і журналістка «Українського тижня» Олена Максименко.

Всі статті рубрики