125 млн. за Мадонну

29.08.2013
125 млн. за Мадонну

Мадонна вже не вперше очолює список найдорожчих знаменитостей.

Попри всю авторитетність, журнал «Форбс» уже неабияк набрид своїми рейтингами «найбагатших», «найавторитетніших», «найсексуальніших» тощо. Але кінця–краю цим спискам поки не видно, і після найдорожчих моделей, акторів, молодих зірок тощо нарешті настав час і «просто знаменитостей», що за минулий рік заробили найбільше грошей. Лідером цього престижного рейтингу вже вкотре стала Мадонна.

У свої 55 Мадонна Луїза Вероніка Чікконе залишається найуспішнішою і найбільш високооплачуваною зіркою шоу–бізнесу. Американська поп–королева випередила не лише всіх колег по сцені, а й такого «важковаговика», як Стівен Спілберг. За даними «Форбс», із червня 2012–го по червень 2013 року Мадонна заробила 125 мільйонів доларів. Ця космічна сума складається з доходів від гастрольного турне MDNA, продажу моделей з її лінії одягу Мaterial Girl та «авторських» парфумів.

Спілберг, який посів друге місце, за 12 місяців заробив близько 100 мільйонів доларів. Переважну частину цієї суми становить прибуток із продажу прав на показ його фільмів. Скажімо, стрічка «Лінкольн» у прокаті зібрала 275 млн. доларів при 65–мільйонному бюджеті.

А третю сходинку поділили між собою одразу троє зірок. По 95 мільйонів доларів заробили продюсер і шоумен Саймон Коуелл, авторка еротичного бестселера «50 відтінків сірого» Еріка Леонард Джеймс та американський телеведучий і комік Говард Стерн.