Слушні поради

Слушні поради

Конкурс «Ягода-малина» у розпалі, проте, гадаю, ніколи не пізно дати кілька порад щодо приготування солодких заготовок. Тим паче що не лише варення можна споживати взимку до чаю — фрукти з нього можуть стати чудовими прикрасами для тортів. Для цього варто лиш запам'ятати кілька порад.

«Ягода-малина» набирає обертів

«Ягода-малина» набирає обертів

Започатковуючи конкурс «Ягода-малина», ми навіть не сподівалися на таку кількість листів, шановні наші читачі. Що ж, українок, а тепер ще й українців, як показав конкурс, віддавна вважали добрими газдами, в хазяйстві яких жодна травинка-билинка не пропаде надаремно. З чого тільки, як засвідчили ваші листи, не можна варити варення — окрім традиційних суниць-полуниць, тут і гарбузи, і кабачки, і бузина. Але готувати можна, крім варення, ще й десерти, соки, мармелади, цукати. Словом, були б фінанси, наша редакція сміливо могла б видати збірку «Солодке життя з читачами УМ». На жаль, ми не спроможні здійснити такий проект, а от присвятити, окрім куточка на щотижневій шпальті, раз на місяць повністю все «Смачне життя» рецептам від наших читачів — це нам до снаги.

Всі статті рубрики