Медові акорди Кароліни

22.05.2013
Медові акорди Кароліни

Кароліна Куркова на подіумі.

Здавалося б, серед топ–моделей першого ешелону вже не залишилося тих, хто ще не «підробляє», випускаючи парфуми під своїм іменем. Але чешка Кароліна Куркова, виявляється, досі до цієї когорти не входила. Тепер цю помилку виправлено — днями 29–річний «янгол» компанії «Вікторіяз сікрет» презентувала перший іменний аромат Karolina Kurkova.

Судячи з рекламних постерів, на яких Куркова постала в напівпрозорій сукні, ніби зшитій із сусального золота, вся така сяюча й витончена, запах має бути «дорогим» і витонченим. За словами авторки, у букет «входять ноти жасміну і туберози, ваніль та медові акорди». «Понюхайте — й дізнаєтеся», — засміялася манекенниця у відповідь на запитання журналістів, «як можна описати» її фірмовий аромат.

Цікаво, чи не ним, бува, напахтилася Кароліна, коли днями цілувала британського принца Гаррі. Ні, нічого «такого» — модель залишається вірною кінопродюсеру Арчі Друрі, від якого має трирічного сина. З онуком королеви Єлизавети ІІ Куркова зустрілася на благодійному турнірі з поло у Гринвічі. Команда принца здобула блискучу перемогу, і Гаррі як найкращому гравцю дістався обумовлений приз — поцілунок у щічку від однієї з найкрасивіших жінок світу.