Скинула крила

19.04.2013
Скинула крила

Зі зграї «Вікторіяз сікрет» відлетів іще один «янгол». Команду залишила одна з найкращих моделей «ВС», довгонога австралійська красуня Міранда Керр. Новина одразу викликала чутки про нібито конфлікт між манекенницею та компанією, але сама Міранда запевняє, що добровільно вирішила «піти у відставку» й не продовжувати трирічний контракт, термін якого днями добіг кінця.

За словами Керр, вона просто фізично не встигає приділяти «Секрету Вікторії» мінімум три місяці на рік (це умова контракту), виконувати зобов’язання перед усіма іншими роботодавцями та ще й бути доброю дружиною і мамою.

«Це — природна еволюція… Я була моделлю з 13 років. А тепер входжу в нову фазу життя. Я відчула це, коли народився мій син. Ставши матір’ю, я усвідомила, що мушу змінити пріоритети», — пояснила моделька в інтерв’ю газеті «Сідней морнінг геральд».

Мабуть, ніхто не зрадів цьому рішенню Міранди так, як її дворічний син Флінн та чоловік, голлівудський актор Орландо Блум. Раніше Орлі часто скаржився на те, що кохана рідко буває вдома, хоча й сам може місяцями пропадати на зйомках.