Політична смерть від «тушок»?

Політична смерть від «тушок»?

Перша парламентська «тушка» Андрій Табалов заявив про готовність повернутися в рідні пенати «Батьківщини», але за умови, що Арсеній Яценюк залишить посаду глави цієї фракції. Приводом для цього 30–річний нардеп назвав загострення президентських амбіцій пана Арсенія, початок передвиборчої кампанії, замаскованої під акцію «Вставай, Україно», відсутність конструктиву, нездатність досягати компромісу, що призвело до «виїзного» засідання парламенту та програш у боротьбі за київські вибори через низьку явку саме депутатів з «Батьківщини».

Непомилувана Юля

Непомилувана Юля

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Омбудсман Валерія Лутковська наразі не збирається подавати клопотання про помилування Юлії Тимошенко, як це було у випадку з Луценком. «У справі Юрія Луценка ми дочекалися моменту, коли всі національні засоби захисту були вичерпані, і тільки після цього уповноважений із прав людини прийняв рішення звернутися до Президента про помилування, — пояснила Лутковська в коментарі газеті «Коммєрсант–Україна». — Ситуація з Тимошенко дещо інша: у неї ще дві справи, які розглядають у судах, відповідно, ще не всі національні способи захисту вичерпані, і говорити про процедуру помилування передчасно».

Провал розкольників

Провал розкольників

Підрозділ Міністерства юстиції — Державна реєстраційна служба України — відмовила колишньому голові політради «Наша Україна» Сергієві Бондарчуку в його бажанні ліквідувати партію, до якої він уже не має жодного стосунку. Свою відповідь Бондарчуку під назвою «Щодо припинення діяльності партії» від 5 квітня за №836/8–13–8 заступник голови Укрдержреєстру І. Кухаренко надіслав і на адресу справжньої «Нашої України».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики