Невгамовна Шарліз

28.03.2013
Невгамовна Шарліз

Статус затребуваної кінозірки приносить не лише задоволення. Шарліз Терон, скажімо, через свою популярність геть не має часу на відпочинок: щойно завершуються одні зйомки, як на неї чекає наступний знімальний майданчик. Більше того, «оскароносній» південноафриканці зазвичай доводиться паралельно працювати одразу в кількох проектах.

От і зараз: щойно Шарліз дала згоду на участь у комедії за сценарієм Девіда Каспе Ladies Night («Дамам вхід безкоштовний»), як із черговою пропозицією до неї звернулася кіностудія «Парамаунт». Терон довго не розмірковувала й підписала контракт на зйомки в кримінальному трилері про продажну народну дружину.

Ця стрічка поки що не має назви, та й сюжет не оприлюднено. Відомо лише, що 37–річна Шарліз, як це останнім часом роблять багато зірок, не лише зіграє у фільмі, а й виступить у ролі продюсера. Допомагатиме їй у цьому Ієн Брюс, який працював над блокбастерами «Врятувати рядового Райана» та «Людина–Павук».

У планах Терон на цей рік значиться ще з півдесятка стрічок: вестерн «Мільйон способів померти на Дикому Заході», фантастика «Агент 13», біографічна стрічка про журналістку, детектив «Загадкове вбивство» тощо.

Оскільки Шарліз самотужки виховує сина Джексона (хлопчика з ПАР актриса всиновила), не дивно, що їй доводиться багато працювати, аби забезпечити сім’ю. З іншого боку, навряд чи Джексон стане щасливішим, якщо мама заробить зайвий десяток мільйонів, але при ­цьому майже не приділятиме йому уваги...