Діти обирають Крістен

26.03.2013
Діти обирають Крістен

У США минулими вихідними відбулося вручення премії Kids Choice Awards, або «Вибір­ дітей». Лауреатів цієї відзнаки обирає найбільш непідкупна публіка — глядачі тіней­джерського віку. Тож хоч би як їхню роботу критикували фа­хівці, переможці «Вибору дітей» знають, що їм є чим пишатися.

Саме до таких улюблениць юного покоління належить Крістен Стюарт, яку нещодавно відзначили «Золотою малиною» як найгіршу актрису, і критики від її ролі у «Сутінковій сазі» не залишили каменя на камені. Зате від дітей Крістен отримала одразу дві «цукерки»: її визнали «Улюбленою актрисою» (якраз за останню серію «Сутінкової саги») та «Улюбленою героїнею бойовика» («Білосніжка й мисливець»).

Серед чоловіків в акторській номінації най­улюбленішим виявився Джонні Депп ­завдяки ролі в «Похмурих іграх» Тіма Бертона, а в бойовиках не було рівних Дуейнові Джонсону зі стрічкою «Мандрівка–2».

Улюбленим фільмом минулого року малі цінителі, як не дивно, назвали не «Сутінкову сагу», а «Голодні ігри» Гері Росса.

З огляду на вік високого журі, навряд чи варто дивуватися, що улюбленим співаком було обрано Джастіна Бібера. У відповідній жіночій категорії перемогла Ке­ті Перрі.