Ніколь знімає «маску»

31.01.2013
Ніколь знімає «маску»

Голлівудські кінозірки, які у свої 30–40–60 зазвичай виглядають років на 10—20 молодшими, люблять переконувати в тому, що все це — завдяки здоровому харчуванню та спорту. І дуже рідко хтось чесно визнає, що зовнішня молодість — заслуга передусім косметолога та пластичного хірурга. Тож Ніколь Кідман, у якої від усіляких «уколів краси» свого часу вже аж шкіра тріщала, можна вважати винятком. Навіщо вона наколола свої колись красиві губи, 45–річна актриса не розповідає. Зате зізналася, що скористалася ботоксом. І тепер дуже про це шкодує.

Ще років п’ять тому Ніколь категорично заперечувала, що розгладжені зморшки — результат популярних серед знаменитостей уколів ботулотоксину. Але згодом випадково прохопилася про це журналістам, одразу запевнивши: мовляв, це було єдиний раз, і «більше ніколи». А днями в інтерв’ю італійській газеті «Ла репуббліка» Кідман знову «спалилася». На запитання, чи користувалася вона коли–небудь послугами пластичного хірурга, актриса так жваво почала запевняти в протилежному, що «для переконливості» вирішила продемонструвати щирість: «Ні, пластика — це не для мене. Я користувалася ботоксом, на жаль, але припинила і нарешті знову можу відчувати своє обличчя». Завважмо: про «один–єдиний раз» уже й не йшлося.

Можливо, на певний час відмовитися від ботоксу зіркову австралійку змусила головна роль у фільмі про княгиню Монако Грейс Келлі, в якому Ніколь зараз знімається. Вдало перейнявши аристократичну поставу й поведінку Грейс, актриса все ж мало нагадувала її зовні, принаймні з «наколотим» обличчям.

Хочеться вірити, що надалі Кідман обмежить застосування уколів, які перетворили її живе обличчя на маску.