Щастя з банку

17.01.2013
Щастя з банку

Моніка Крус.

Коли роки минають, а «того самого, єдиного», зустріти так і не вдалося, пізнати щастя материнства допоможе... банк сперми. Принаймні молодша сестра «оскароносної» Пенелопи Крус дійшла саме такого висновку. Цим Моніка Крус неабияк вразила своїх численних шанувальників чоловічої статі, які на 35–річну актрису й модель навіть образилися. Мовляв, до її послуг такий широкий вибір обожнювачів, а вона, бач, обрала пробірку.

З іншого боку, Моніку можна лише поважати, адже вона наважилася зачати дитину від невідомого донора, аби не кидатися на «першого–ліпшого». «Я не хотіла ризикувати, чекаючи «того самого», — пояснює іспанка. Про свою вагітність вона днями сама повідомила у своєму блозі.

Очевидно, на думку про невпинне цокання біологічного годинника Крус–молодшу наштовхнула вагітність сестри. Саме Моніка була дублеркою Пенелопи у фільмі «Пірати Карибського моря: На далеких берегах». Пе знімалася на досить пізньому терміні вагітності, і в деяких епізодах приховати чималий живіт не допомагали жодні хитрощі костюмерів. Тоді на допомогу приходила Моніка, яку здалеку важко відрізнити від «оскароносної» сестри.

Пенелопа завагітніла, коли їй було 36 (25 січня їхньому з Хав’єром Бардемом синові Лео виповниться два роки). Проте такий чоловік, як Бардем, трапляється раз на все життя, і, як жартує Моніка, — «а раптом я зустріну свого Хав’єра вже тоді, коли мені буде 80?».

Водночас у тому, що рано чи пізно в неї буде «чоловік мрії», акторка не сумнівається. А поки що у своєму блозі Крус–молодша висловила подяку всім анонімним донорам сперми, які допомагають самотнім жінкам здійснити свою мрію.