Не янгол — мама

Не янгол — мама

Коли Маріса Міллер залишила лави янголів «Вікторіяз сікрет», прихильники моделей (дівчат, а не виробів) цього бренду плакали гіркими ­сльозами. Адже фігуриста білявка, без сумніву, була однією з найкращих представниць янгольського сонму «ВС», і принаймні на цьогорічному шоу компанії її дуже не вистачало. Проте сама Маріса не надто шкодує про розрив контракту, адже зараз у її житті головне місце посідає не робота, а сім’я. Минулої п’ятниці 34–річна топ–модель народила первістка.

Закоханий екс–прем’єр

Закоханий екс–прем’єр

Колишній прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі, незважаючи на свої 76, іще живчик хоч куди. Він не лише збирається повернути собі посаду глави уряду, а й планує знову одружитися. Зрозуміло, з молодою й красивою — інакших подруг життя Берлусконі вже давно не розглядає всерйоз. Його друга дружина, колишня актриса Вероніка Ларіо, була на двадцять років молодшою за чоловіка, але в останні роки їхнього шлюбу Сильвіо надавав перевагу дівчатам віком до 20. Тому, зрештою, у 2010–му вони остаточно розійшлися. Проте шлюборозривний процес триває й досі, адже Вероніка сповнена рішучості відсудити в чоловіка–мільйонера все, що можна.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Ви взагалі уявляєте, за які гроші могли б продаватися холодильники, що самоблокуються після 18:00? Не на тому люди гроші роблять, не на тому!

— Нє–е–е, скільки б грошей можна було б заробити на ремонті таких холодильників!..

Всі статті рубрики