Зустрінься з нею до «кінця світу»

Зустрінься з нею до «кінця світу»

У місті продають побачення — як на аукціоні. Дівчата виставляють у групі соціальної мережі свою фотографію із короткою iнформацiєю про себе. Нижче вказана початкова ціна за зустріч iз красунею. Це виглядає, приміром, так: «Лот № 19, Тетяна. Про себе: Я сплячий вулкан, якому сняться вчора і сьогодні, і те, що станеться. Стартова ціна зустрічі 25 грн.». Або більш тривіально: «Мене звати Ірина. Люблю природу, поезію, захоплююсь фотографією, займаюся живописом».

Цар звірів

Цар звірів

Конкурс на вака­нсію директора Київського зоопарку був оголошений у жовтні, після того як iз тихим скандалом iз цієї посади пішов начебто за власним бажанням Олексій Толстоухов, а також ціла команда його заступників. Учора на звільнену посаду було обрано Євгена Кирилюка, який керував підприємством у 1998—2006 роках. «Таке рішення прийняли члени конкурсної комісії після засідання, яке відбулося 29 листопада, — повідомила прес–служба столичної міськдержадміністрації. — Наступного тижня буде підписано розпорядження про його призначення, після чого він приступить до виконання своїх професійних обов’язків».

Хто приїхав — з тим і підписали...

Хто приїхав — з тим і підписали...

Головний ініціатор скандального ляпаса Україні, голова Держагенції з інвестицій і нацпроектів Владислав Каськів каже, що готовий подати у відставку. Утiм наразi тiльки каже. Як відомо, у понеділок Україна нібито підписала інвестиційну угоду з іспанською фірмою Gas Natural про початок будівництва терміналу для скрапленого газу в Одеській області. Прем’єр Микола Азаров навіть назвав цю угоду революційною та початком диверсифікації постачання газу до України. Однак наступного дня іспанська фірма заявила, що жодної угоди з нашою державою не підписувала, а пан Джорджи Сарда Бонвеї, який поставив свій автограф під угодою, у них ніколи не працював.

Гроші на «купу»

Гроші на «купу»

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунального господарства запропонувало ввести штрафи для господарів котів та собак, якщо вони відмовляються прибирати екскременти за своїми домашніми улюбленцями. Відповідний законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення вимог щодо поводження з відходами» авторства самого Прем’єра Азарова розміщено на сайті відомства.

Влада — як ГМО

Влада — як ГМО

У центрі Одеси на відомому на всю Україну «патріотичному балконі» з написом «Слава Україні!» з’явився плакат «БЕЗ ПР», на якому партійний прапор Партії регіонів зображений у вигляді логотипу «без ГМО». Нагадаємо, подібні плакати вже з’являлися на цьому балконі, спрямовані проти «регіонала» Сергія Ківалова, який балотувався до Верховної Ради.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

СНІДанок смертi

СНІДанок смертi

1 грудня — у Всесвітній день боротьби з цією недугою — змушені визнати: масштаби лиха під назвою «СНІД» не зменшуються. В Україні рівень поширення ВІЛ–інфекції — один iз найвищих у Європі. На початок року в державі зареєстровано 240 403 ВІЛ–інфікованих. За даними Центру СНІДу, від цієї недуги щорічно помирає 4 тисячі наших співгромадян. Голова Державної служби з протидії ВІЛ–інфекції, СНІДу та іншим соціально–небезпечним захворюванням Тетяна Александріна констатує: кожного року в нашій державі виявляють 22 тисячі випадків ВІЛ–інфікування. «Високий рівень смертності маємо від коінфекції (поєднання) ВІЛ і туберкульозу в загальній кількості померлих від СНІДу, — каже експерт. — 74 вiдсотки iз цих чотирьох тисяч людей пішли з життя саме через одночасне зараження ВІЛ і туберкульозом».

Всі статті рубрики