«Манго» по–австралійськи

23.11.2012
«Манго» по–австралійськи

Міранда Керр — щаслива молода мама і дружина зірки фільму «Пірати Карибського моря» Орландо Блума, який її обожнює. Створення сімейного затишку 29–річна австралійка примудряється вдало поєднувати з успішною кар’єрою і є одним із найгарніших «янголів» компанії «Вікторіяз сікрет». Пропозиції роботи на Міранду буквально сиплються — щодня її запрошують на презентації, за участь у яких платять кругленькі суми. Але головним джерелом прибутку, звісно, є модельний бізнес. І днями Керр отримала чергову вигідну пропозицію: вона стане новим «обличчям» іспанської фірми «Манго».

На цьому посту Керр змінить саму Кейт Мосс. Окрім зіркової британки, «обличчями» «Манго» були Скарлетт Йоханcсон, Пенелопа Крус, Міла Йовович, Ліз Джаггер, Кароліна Куркова, Наомі Кемпбелл, Єва Герцигова, Клаудія Шиффер, Крісті Тарлінгтон і Діана Крюгер.

Фотозйомки щойно завершилися, тож незабаром рекламні плакати з чарівним личком Міранди з’являться й на наших вулицях: австралійка представлятиме колекцію весна/літо–2013. «Я дуже рада співпраці з «Манго». Зйомки у Нью–Йорку пройшли чудово — мені було дуже легко і приємно працювати з усією командою, — тішиться модель. — Я обожнюю цей бренд, бо в їхніх колекціях завжди можна знайти ідеальну річ для будь–якого випадку».