Як німецькі фашисти псують українські вибори

Як німецькі фашисти псують українські вибори

Учора стало відомо, що у день виборів, 28 жовтня, на Хрещатику та Майдані незалежності столична адміністрація організовує народні гуляння з нагоди «некруглої» дати — 68–річчя звільнення України від німецько–фашистських загарбників. Ймовірно, подібні «гуляння» відбудуться і в інших опозиційно налаштованих містах країни.

Подвор’я святої гори

Подвор’я святої гори

У неділю при столичному храмі святителя Михаїла, що на території Олександрівської (Жовтневої) лікарні, офіційно відкрили подвор’я Свято–Пантелеймонівського на Афоні монастиря (або так зване Афонське подвор’я). В урочистостях узяли участь перші особи держави — Президент Віктор Янукович, Прем’єр–міністр Микола Азаров, Голова Верховної Ради Володимир Литвин. Провiв святкове богослужіння предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Володимир, який прибув на подію у візку — він досі набирається сил після виснажливої хвороби, одначе намагається брати участь у всіх важливих для життя церкви заходах.

Озимим — на радість, людям — на парасольки

Озимим — на радість, людям — на парасольки

Радіти весняній погоді посеред осені залишилося зовсім недовго. До 26 жовтня, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, на території країни утримуватиметься доволі тепла погода. Похолодання у вихіднi розпочнеться із західних областей: уночі можливі заморозки від 0 до –5 градусів, удень стовпчик термометра коливатиметься в межах від 1 до 6 градусів вище нуля. Весь період похолодання супроводжуватиметься штормовими вітрами до 15—20 м/с, високою вологістю та зливами. Протягом 23—25 жовтня опадів не очікується, уночі температура становитиме +3...+8°С, на півдні до +13°С, вдень +10...+15°С.

Забив професора

Забив професора

У п’ятницю на вулиці Пекарській зловмисник у стані алкогольного сп’яніння жорстоко побив завідувача травматологічного відділення Комунальної 8–ї клінічної лікарні Львова Леона Фрайфельда. Близько шостої години ранку до міліції зателефонували мешканці сусiднiх будинкiв, які бачили цю жорстоку бійку. Патруль, що прибув на місце події, нападника затримав. А професор вiд завданих травм помер уже в лiкарнi.

Нема диму без реклами

Нема диму без реклами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ще місяць тому можна було побачити безліч тютюнової реклами. Заклики «Купи пачку сигарет і поїдь в Париж», або ж «Спробуй нове, ще зовсім тобі невідоме» приваблювали насамперед молодь. Із прийняттям закону № 3778 від 16 вересня на території України реклама тютюну повністю заборонена — не лише у мас–медіа, на зовнішніх рекламних носіях , але й у мережі інтернет, у магазинах і кіосках. Заборонено спонсорство будь–яких акцій тютюновими компаніями, а також стимулювання до продажу цигарок. Важливим попередженням для потенційних порушників став штраф за недотримання закону — від 30 до 50 тисяч гривень. Експерти провели моніторинг і з’ясували, що «антитютюновий» закон переважно виконується.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не викрадали ми. Він сам прийшов!

Не викрадали ми. Він сам прийшов!

В Україні знову скандал із викраденням іноземця. Минулої п’ятниці учасник російського «Лівого фронту» Леонід Развозжаєв намагався отримати політичний притулок в Україні. Але російський опозиціонер, оголошений у Росії у федеральний розшук, не встиг набути цього статусу: за даними українського об’єднання лівих «Боротьба», коли пан Развозжаєв вийшов iз будівлі Управління верховного комісара ООН у справах біженців у Києві по вулиці Лаврська, 16 (там він заповнив анкету і подав заяву з проханням про притулок), його одразу схопили невідомі в чорному та силоміць посадили до машини. Співробітники управління ООН лише почули крики заявника. Вже невдовзі викрадений опозиціонер опинився у Москві!

Всі статті рубрики