Голод — не для Христі

09.10.2012
Голод — не для Христі

Крістіна Агілера у своєму справжньому тілі.

Крістіна Агілера займається благодійністю, зовсім не розраховуючи на якусь винагороду. Але нагорода все­таки знайшла героїню: днями поп­зірка отримала орден, причому з рук самої Хілларі Клінтон — держсекретаря США. Співачку відзначили за роботу посла доброї волі ООН — Христя працювала з організацією, яка бореться з голодом у різних країнах світу. За допомогою Агілери було зібрано 115 мільйонів доларів, які врятували від голодної смерті сотні тисяч людей.

Сама Крістіна від голоду не страждає вже давно. Хоча було й таке — їй, наділеній неабияким голосом, доводилося постійно виснажувати себе дієтами, аби відповідати «зірковим стандартам краси». «Продюсери бачили мене стрункою білявкою, і я мусила постійно худнути, хоча за природою я — пишна латиноамериканка! Адже мій тато з Еквадору…» — скаржиться Агілера. Дуже довго дівчина виконувала продюсерські забаганки й в усьому себе обмежувала, але зрештою зрозуміла, що їй набридло жити в «чужому» тілі. Одне діло легко скидати вагу, коли ти юне дівчисько, й зовсім інше — коли ти 31­річна жінка й мама. Тож віднедавна Христя живе у своє задоволення і радить усім сприймати її такою, якою є.

«Я так і заявила продюсерам: ви працюєте з товстою дівчинкою. Це моє тіло, і тільки я маю право ним розпоряджатися. Змиріться!» — розповідає Агілера про ультиматум, який висунула під час роботи над своїм найновішим альбомом «Лотос».

До речі, днями Христя презентувала кліп на заглавну пісню нового диску. Яка, мабуть, невипадково називається Your Body — «Твоє тіло».