ТВій по своє через Мінекономіки

ТВій по своє через Мінекономіки

Учора працівники кабельного каналу ТВі, який дозволяє собі видавати в ефір непровладну позицію і постійно критикує нинішню владу, разом зі своїми глядачами, яких поступово позбавляють можливості дивитися опозиційний канал, просто відключаючи його з мережі, пікетували Національну раду з питань телебачення і радіомовлення.

Осінь, ось вона, ось...

Осінь, ось вона, ось...

Найближчими днями в Україні очікується тепла погода без опадів. Дощі можливі в західних областях у п’ятницю–суботу. Вітер переважно південний, 5–10 м/с, на півдні — північно–східний, 7–12 м/с, у Криму та Приазов’ї можливі шквальні пориви до 15–20 м/с.

Мерію пустять з молотка

Мерію пустять з молотка

Про зміну своєї дислокації заявила Черкаська мерія, адміністративне приміщення якої нині розташоване на центральному бульварі імені Тараса Шевченка. «Протягом двох років мерія переїде у приміщення Міського центру розвитку — будівлю колишньої тютюнової фабрики.

«Голубцi» — молодцi

«Голубцi» — молодцi

Грандіозна пожежа сталася вчора вранці біля берегів Нової Зеландії на новозеландському плавзаводi Amaltal Columbia з екіпажем 43 людини, який перебував за 45 миль на північний схід від міста Літтлтон.

Війна парковкам

Війна парковкам

Прес–служба прокуратури міста Києва повідомила про початок війни з парковками, облаштованими без документів. Там обурені: мало того, що працюють вони незаконно, так їхні власники ще й зелені насадження знищують, домовляючись із комунальниками.

Чорнобильська правда

Чорнобильська правда

Триває безстрокова акція протестів харківських «чорнобильців». Вийти на майдан Свободи їх змусило запевнення урядовців у тому, що держава вже встигла виконати тогорічні вимоги ліквідаторів. «Вони кажуть, що чорнобильські протести у країні припинилися.

В Анапу летять «Метелик» і «Ядерні відходи»

В Анапу летять «Метелик» і «Ядерні відходи»

У наступну суботу, 15 вересня, в Анапі Краснодарського краю (Росія) почнеться XXI Відкритий фестиваль кіно країн СНД, Латвії, Литви та Естонії «Кіношок–2012». У його конкурсній програмі покажуть кілька українських робіт.

Дороге задоволення

Дороге задоволення

Верховна Рада «взялася» за курців не на жарт — днями вступає у силу Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів», прийнятий парламентом 22 вересня 2011 року.

Всі статті рубрики