«Хрестики й нулі» від «Крапки»

«Хрестики й нулі» від «Крапки»

Лейбл «Наш формат» видав другий альбом молодої етно–хіп–хоп–формації із Запоріжжя «Крапка». Альбом має назву «Хрестики й нулі».

На відміну від дебютного релізу «Живий», що був ніби концертною версією виступів групи, заснованої 2009 року, новий, справді ретельно записаний на гарній студії альбом за всіма показниками стоїть на порядок вище від першої спроби заявити про свою творчість світові. Передусім його вирізняє неудавана відкритість усім явним і неявним викликам нашої такої суперечливої доби, чітка продуманість месиджів, концептуальність і, головне, вишуканий смак. Велику роль відіграла і якість запису, драматургія вибудови треків. Як результат — вималювався головний посил авторів диску.

Отже, саме новий альбом і став приводом для нашої зустрічі з Тарасом Білкою — фронтменом і головним генератором ідей нетривіальної групи «Крапка».

Любов, дружба i музика по–українськи

Любов, дружба i музика по–українськи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Легендарний опен–ейр 1969 року, що відбувся в Бетелі, штат Нью–Йорк, ось уже понад 40 років залишається чи не найгучнішою музичною подією в меломанських колах. Більшість фестивалів під відкритим небом вiдтодi взяли «Вудсток» за приклад, і йдеться не про організацію. Адже спершу запланований як платний, «Вудсток» на­решті зібрав 500 тисяч людей, а організатори припинили брати гроші за вхід на територію ферми, де тривало дійство. Легендарний фестиваль відомий, перш за все, своєю атмосферою та єдністю тисяч молодих і не дуже людей, які прийшли послухати музику та «поділитися миром і любов’ю», як казали представники тодішньої субкультури хіпі.

НЬЮЗРУМ

НЬЮЗРУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики