«Перцевий» вибух

«Перцевий» вибух

Концерту «перців» в Україні чекали дуже давно. Натякати на візит до Києва музиканти почали ще восени: басист гурту Флі Бальзарі повідомив у своєму Твіттері про бажання виступити в Україні, а соліст Ентоні Кіддіс так взагалі намотав прапор України, який українські фани кинули йому під час одного з концертів у Роттердамі, на мікрофонну стійку. Отже, українцям залишалося лише затамувати подих і терпляче чекати офіційного повідомлення. Радісна звістка не забарилася — Red Hot Chili Peppers вписали Україну до списку країн світового туру, і 25 липня здійснилася мрія тисяч меломанів.

Попереду — Марія, а за нею — інші

Попереду — Марія, а за нею — інші

Перший день на пісенному конкурсі в Юрмалі виявився більш ніж вдалим для української конкурсантки Марії Яремчук. Вісімнадцятирічна донька Назарія Яремчука отримала від журі 96 балів iз 99 можливих і справедливо очолила рейтинг претендентів на перемогу, фінансова частина якої становить сто тисяч євро.

Фiлософiя року

Фiлософiя року

Один iз найвідоміших європейських лейблів «Андромеда» (Краків, Польща) видав доволі незвичний для цієї компанії диск під рубрикою «Легенди українського року». Це — збірка найкращих творів справжнього ветерана вітчизняної рок–сцени, гурту «Вій», «Колискова для лялькових немовлят». До виходу цього альбому долучився давній приятель «Вія», директор Театру української традиції «Дзеркало» Віталій Петранюк. Основу компіляції становлять композиції з двох останніх номерних альбомів групи «Хата скраю села», (2004) та «Йшов я небом» (2010).

Всі статті рубрики