Пий до дна

Пий до дна

Пийте побільше рідини — і найбезжальніша спека вам не страшна, переконують лікарі. А рятують від спраги, у першу чергу, звичайнісінька вода та домашнього приготування напої, які максимально насичені вітамінами та іншими корисними елементами, а не фарбниками і консервантами, як більшість їхніх магазинних «родичів». Тому пропонуємо кілька швидких у приготуванні варіантів боротьби з високою температурою.

Плавлений сирок по–європейськи

Плавлений сирок по–європейськи

Відомо, що сир додає оригінального смаку будь–якій страві. Кожна господиня знає, куди можна прилаштувати вершковий і так званий твердий. Але у повсякденному арсеналі більшості лише один рецепт iз плавленими сирками — закуска з яйцем, часником і майонезом. Що ще можна приготувати з цим сиром, знає Руслан Гарбуз, шеф–кухар київського ресторану Sam’s Steak House. Він пропонує здивувати домашніх чи гостей вишуканими сирним супом iз броколі й лососем та кексами з плавленими сирками.

Всі статті рубрики