Сумно, Мел

11.07.2012
Сумно, Мел

Чомусь завжди ду­же прикро чути про те, як розпадаються нібито міцні й тривалі стосунки, навіть якщо йдеться про зовсім чужих тобі людей. Так гірко вразило мільйони людей розлучення топ–моделі Хайді Клум і співака Сіла, зірки телесеріалу «Беверлі Хіллз 90210» Дженні Гарт і «сутінкового» Пітера Фачінеллі, загальних улюбленців Джонні Деппа й Ванесси Параді. А тепер ось до цієї сумної когорти долучилася й колишня «Спайс гьорл» Мелані Чісхолм. Після десяти років стосунків із будівельним девелопером Томасом Старром 38–річна співачка вирішила піти власним шляхом. Хоча ще буквально кілька тижнів тому в інтерв’ю журналу Good Housekeeping запевняла, що разом їм дуже добре, хоч характери й дуже різні: Том — спонтанний, Мел — організована.

З Томом, якому на той час було 35, Мел Сі познайомилася 2002 року на Барбадосі, де обоє проводили відпустку. Відтоді пара не розлучалася, хоча узаконювати свої стосунки й не поспішала. Навіть після того, як у лютому 2009 року у них народилася донечка Скарлетт.

Не виключено, що до розриву з чоловіком Мелані спонукала робота — після певного простою вона знову задіяна в безлічі проектів, тож удома сидіти ніколи. От і почала віддалятися від чоловіка. Зараз вона бере участь у рекламній кампанії нового мюзиклу на пісні «Спайс гьорлз» «Віва форевер» й у телевізійному шоу «Суперзірка», а також готується до виступу на церемонії відкриття Олімпійських ігор, яка 27 липня відбудеться у Лондоні.