Ген марширують...

Ген марширують...

Росія ось уже вдвадцяте на офіційному рівні відзначає свій День незалежності — річницю з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет РСФРР. І хоча чи й не більшість росіян не розуміє, що, власне, святкують (адже, на відміну від інших союзних республік, Російська не надто потерпала від «залежності»), головне для них — аби був привід. Тим паче що з такої нагоди у країні оголошено два зайвих вихідних — учора наші північні сусіди також не працювали.

666 666 євро за архітектурну «зірку»

666 666 євро за архітектурну «зірку»

У Кельні виставлено на продаж один із найвідоміших будинків Німеччини. Як повідомляє Lenta.ru з посиланням на місцеве видання Koelner Stadt–Anzeiger, за дім завширшки всього 2,56 метра його нинішня власниця запросила «демонічну» ціну — 666 666 євро. Але в агенції нерухомості, яка займається продажем, запевняють: це стартова вартість, щодо якої можна торгуватися. Хоча не виключено, що вона може й зрости, оскільки охочих придбати оригінальне помешкання не бракує. Воно й не дивно, адже цей вузький будинок давно став «зіркою» — про нього знято й написано не один журналістський сюжет, а його фото регулярно фігурують в інтернеті у розділах на кшталт «Цікавинки з усього світу» або «Неймовірні архітектурні рішення».

Рівняння наліво!

Рівняння наліво!

Після перемоги на президентських виборах Франсуа Олланда Соціалістична партія Франції може закріпити свої позиції і в парламенті. У першому турі виборів до Національних зборів (французького парламенту), що відбувся минулої неділі, соціалісти разом зі своїми союзниками «зеленими» та «Лівим фронтом» загалом набрали понад 46% голосів. Партія попереднього президента Ніколя Саркозі, правоцентристський Союз за народний рух, здобула близько 34%. Щоправда, явка виборців була не надто масовою — 57% (для порівняння: проголосувати за обрання нового президента у квітні й травні прийшло понад 80% французів).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики