Олег Блохiн. Першi матчi, першi голи

Олег Блохiн. Першi матчi, першi голи

Школа №144 була побудована пiсля вiйни. Коли будiвельники здали в експлуатацiю чотириповерхову будiвлю, навколо неї був пустир iз горами будiвельного смiття. І тодi, розповiдали нам учителi, директор школи Марiя Костянтинiвна Коробко кинула гасло: кожен клас повинен привезти у школу по одному самоскиду чорнозему.

Нечемні гості

Нечемні гості

Тритижневий тур дорогами Апеннінського півострова вважають територією домінування італійських велогонщиків. Нехай навіть «Джиро» вже традиційно для останніх років стартує за межами Італії (цього разу — в Данії).

Сонце на спицях

Сонце на спицях

За статистикою в Україні щорічно продається близько мільйона велосипедів, а регулярно ними користується близько п’яти (!) мільйонів наших співгромадян. На професіональному рівні українці також виступають пристойно, періодично здобуваючи призи на найпрестижніших змаганнях.

Стратегічні ігри

Стратегічні ігри

До шостої гонки в сезоні — Гран–прі Монако — пілоти «Ф–1» підходили з подвійними емоціями. Виграти перегони на вузьких та повільних вулицях Монте–Карло почесно, адже дехто порівнює тутешній тріумф iз перемогою в чемпіонаті.

Достроковий ендшпіль

Достроковий ендшпіль

Після двох поразок у фінальній серії вітчизняної суперліги головний тренер «Азовмашу» Лука Бекі обіцяв на своєму майданчику дати бій «Донецьку». І підопічні італійського фахівця справді старалися в цьо­му дербі Донецької області: у третьому матчі вони поступилися з різницею всього в три очки, а в четвертому — у п’ять.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Скромно, але зі смаком

Скромно, але зі смаком

Після того як вітчизняні стрибуни з трампліна на старті чемпіонату Європи з водних видів спорту встановили власний рекорд за кількістю нагород, у їхніх колег по басейну — плавців і синхроністок — не було іншого вибору, як підтримати медальний заспів співвітчизників.

Щоб не збився приціл

Щоб не збився приціл

Думається, маючи стабільні здобутки на світовому рівні, наші стрільці з лука на 20–й першості континенту могли розраховувати більше, ніж на одну медаль. Утім це досягнення вони повторювали на двох попередніх подібних змаганнях.

Срібний потенціал

Срібний потенціал

Попри ослаблений склад нашої чоловічої збірної зі спортивної гімнастики, яка минулого тижня змагалася на чемпіонаті Європи в Монпельє, в тренерському штабі розраховували на нагороди.

Всі статті рубрики