РАХУНКОВА ПАЛАТА

27.04.2012

430 млрд. доларів

становитиме збільшення фонду економiчної безпеки Міжнародного валютного фонду за підсумками зустрічі фінансової двадцятки країн–членів МВФ.

 

40 млн. гривень

iз державного бюджету отримає Автономна Республiка Крим на розвиток соціальної інфраструктури півострова, повідомляє інформаційне управління Ради міністрів АРК.

 

25 млн. доларів

кредиту надасть Світовий банк на розвиток інфраструктури Одеси, йдеться у повідомленні Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово–комунального господарства.

 

10 млн. євро

виділив Європейський Союз для програм підтримки малого бізнесу в Україні та інших державах регіону Східного партнерства, iнформує УНІАН.

 

400 тис. євро

витратить Польща на заміну газонів на футбольних полях стадіонів, на яких відбуватимуться матчі Євро–2012, повідомляє Міністерство спорту цієї країни.

 

250 тис. євро

компенсації отримає від УЄФА комунальне підприєм­ство «Донелектроавтотранс» за безкоштовний проїзд у громадському транспорті уболівальників — власників квитків на матчі Євро–2012, інформує Донецька міськрада.

 

50 тис. осіб

заразилися лихоманкою Денге в бразильському штаті Ріо–де–Жанейро за останній місяць, 13 з них померли. Лихоманку Денге переносять комарi Aedes Aegyptis, які розмножуються у сезон дощів.

 

900 дельфінів

загинули на північному узбережжі Перу з початку року. Біологи зазначають, що причиною мору могло стати отруєння токсинами або важкими металами, повідомляє Інститут моря Перу.

 

103 роки

виповнилося найстаршій iз нині живих лауреатів Нобелівської премії, нейробіологу з Італії Риті Леві Монталчіні, пише італійська преса.

 

55% українців

вважають, що права дітей у нашій державі незахищені, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Інститутом Горшеніна.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>