«Піратка» до «пірата»

20.04.2012
«Піратка» до «пірата»

Зірка фільму «Пірати Карибського моря» Кейра Найтлі вирішила придбати новий будинок подалі від Лондона. У самій столиці Британії в неї є чималий дім, але актриса вирішила обзавестися власним гніздечком у сільській місцевості, де не надокучатиме гамір великого міста. За даними британських таблоїдів, Кейра підшукує обійстя у Норфолку, по–сусідству з віллою свого партнера по «Піратах» Джонні­ Деппа.

27–річна кінозірка може собі дозволити зайві витрати: за оцінками експертів, її статок дорівнює 30 мільйонам фунтів (близько 50 мільйонів доларів). В оприлюдненому днями рейтингу найбагатших британських знаменитостей віком до 30 років за версією газети «Сандей таймс», Кейра — на найвищих щаблях. Її визнано найдорожчою моделлю минулого року, а в переліку найдорожчих акторів вона займає почесну третю позицію після «Гаррі Поттера» Деніела Редкліффа та зірки «Сутінкової саги» Роберта Паттісона.

Серед музичних знаменитостей уже вкотре немає рівних 23–річній співачці Адель — вона лідирує у своїй номінації з 20 мільйонами фунтів (близько 32 млн. дол.) Друге місце поділили Шеріл Коул, Леона Льюїс та Кейті Мелуа (кожна заробила по 12 мільйонів фунтів), на третій сходинці — Джосс Стоун із 10 мільйонами.