Автобус, де склеюють голови

12.04.2012

Оригінальний проект стартує цієї суботи в Лас–Вегасі — столиці американської індустрії грального бізнесу та розваг. Біля популярних клубів і ресторанів курсуватиме так званий «похмільний автобус». Медичний сервіс на колесах допомагатиме тим гостям міста, які погано почуватимуться після зловживання алкоголем.

Але якщо ви подумали, що в цьому автобусі пиякам із хворими головами пропонуватимуть пиво, розсіл або 50 грамів плюс солоний огірок, то ви помиляєтеся. Сервіс «Похмільний рай» рятуватиме своїх клієнтів у «здоровий» спосіб. Як повідомляє Las Vegas Review Journal, в пакет послуг «похмільного автобуса» входять первинний огляд, вітаміни, крапельниця із препаратом, що виводить з організму токсини. За бажанням клієнта за додаткову плату можна буде отримати ліки від нудоти, печії тощо. Залежно від інтенсивності антипохмільної терапії вартість виїзду фахівців варіюється від 90 до 500 доларів.

Про подробиці такого корисного, хоч і недешевого, мобільного сервісу розповідає його сайт — HangoverHeaven.com. Через інтернет «антипохмільну допомогу» можна замовити заздалегідь — ну якщо передчуваєш, що вип’єш зайве. Автори послуги запевняють своїх потенційних клієнтів, що всі їхні препарати й методики безпечні та дозволені законом.